Home Phone Cart0

Velkommen

Velkommen til nettbutikken vår!

Dersom du ønsker å kjøpe ved av oss, gå inn på produkter og velg hvilke(n) vare du ønsker.

Det kan skje endringer i sortimentet, enten vi blir utsolgt eller får opparbeidet oss et parti med en vare som har vært tom på lager.

Vi har tidligere hatt gratis frakt i nærområdet, men på grunn av de høye kostnadsøkningene ser vi at det nå ikke lenger er mulig med gratis frakt. Men, prisen er nå differensiert ut fra postnummer, så du må nesten legge inn postnummeret ditt for å finne fraktprisen på varen – slik som i andre nettbutikker.

Når du har bestilt ved – vil vi legge bestillingen din inn i vårt ordresystem – og vi kontakter deg et par dager før levering. For å ikke kjøre halve biler, kan det bli noe ventetid. Uansett så kontakter vi deg et par dager i forveien.

Vi håper dere alle får en god opplevelse – og at veden vår gir dere en god og koselig varme i vinter! Takk for at dere handler hos oss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *